The best Side of kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Gå tilbake Lukk Du har blokkert alle informasjonskapsler Det ser ut som at du har blokkert alle informasjonskapsler (cookies) i nettleseren din.

iceUng 8GB er perfekt for alle under 29 år som vil ha en god pakke information og ikke betale for mye! Du fileår 8GB facts i Norges nye mobilnett ice+

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

iPhone SE (2022) har en slankt og lettvektig konstruksjon, med kompakt layout og skjerm. Dermed egner den seg ypperlig for alle som ønsker seg en mindre omfangsrik iPhone. Males akkurat i dette henseende er iPhone  mini et enda bedre valg.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt facts fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går more than datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned hastigheten dersom du bruker opp dataen din. Info Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

Mobil 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøper smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du får den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

Utforsk den høyteknologiske verden av Apple med vår litt brukte iPhone 12 Professional. Denne toppmoderne smarttelefonen leverer en overlegen brukeropplevelse, alt til en redusert pris.

Ettersom vi har anstrengt oss for å finne de beste tilbudene, slipper du denne anstrengelsen. Nedenfor har vi samlet noen lenker til forhåndsbestillinger, og du finner de beste tilbudene denne uken, i tillegg til egne bokser med fakta om de ulike iPhone-modellene. 

Usual slitasje har ingen påvirkning på mobilens funksjonalitet, og alle funksjoner er grundig testet og du kan være trygg på at den fungerer helt optimalt. B-graderte mobiler har en lavere pris enn A-graderte mobiler og her er det derfor penger å spare for deg som kunde

Gå inn på Nybrukt mobil og finn den mobilen som passer for deg. Du kan velge mellom et bredt utvalg av iPhone og Samsung.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

iceUng er perfekt for get more info deg beneath 29 år som vil ha mye info for pengene. Du fileår 16GB facts i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og information du ikke bruker opp rulles automatisk more than til neste måned med Facts Rollover.

Report this wiki page